O țintă a dorinţei

De la exterioarele care atrag privirea, la interioarele excepţional de rafinate, atenţia la detalii ce caracterizează Ford Vignale creează o combinaţie sublimă de performanţă, inovaţie și stil.

Un loc al luxului

Interiorul Ford Vignale va deveni ușor locul tău favorit. Tapiţeria din piele Premium, inserţiile metalice subtile, tabloul de bord cu finisaj din piele Premium și iluminatul ambient, creează un sentiment calm de control. Tehnologiile avansate precum SYNC 3 și asistenţa pre-coliziune sunt la îndemâna pentru a face ca fiecare călătorie să fie mai sigură și mai plăcută.

Atenție la detalii

De la ecranul de întâmpinare unic la pielea moale, matlasată și o gamă elegantă de accesorii Ford Vignale, pasiunea pentru acest model este insuflată de atenţia la detalii.

O oază de calm

Pe lângă sticla acustică ce reduce zgomotele externe cu câţiva decibeli, controlul activ al zgomotului ajută la diminuarea sunetelor de la motor care reușesc să intre în cabină. Trei microfoane ascunse detectează zgomotul de fond care este anulat de undele acustice decalate redate prin sistemul audio.

O nouă expresie a eleganței

Ford Vignale reunește calităţi distinctive, elemente specifice și caracteristici unice, alături de funcţii sofisticate și tehnologii de ultimă generație. Designul ultramodern, dar totuși clasic, este pus în evidenţă prin materialele de calitate și atenția la detalii.

pM00 : 15 / 02 : 32

Înscrie-te la drive-test

Dacă doriți să testați unul dintre modelele Ford Vignale în cadrul Regattei IT, vă rugăm să completați formularul următor:

Hide Text