Și în acest an, Regatta IT a fost evenimentul așteptat de peste 170 de manageri, programatori, specialiști în marketing și resurse umane din domeniul IT. 48 de ore dedicate adrenalinei și experiențelor noi, una dintre acestea fiind dată de posibilitatea de a testa gama Ford Vignale, prezentă cu 4 dintre cele 5 modele la Limanu.

Ford Vignale, la Regatta IT


Pentru un segment de public iubitor al tehnologiei, luxului și serviciilor avansate de customer care, gama Vignale este alegerea perfectă pentru experiența de a conduce una dintre cele 5 opțiuni de vehicule: Ford Mondeo Vignale, Ford S-MAX Vignale, Ford Edge Vignale, Ford Kuga Vignale și Ford Fiesta Vignale.

De ce Gama Vignale este considerată o experiență inedită?

Interior, Ford Edge Vignale


Poziționată ca o gamă de lux, Ford Vignale aduce un set de caracteristici distincte conducătorului, prin dotări și tehnologii avansate, precum și prin experiența de achiziție efectivă a autoturismelor. Practic, Ford asigură suport și consiliere în vederea alegerii modelului optim pentru fiecare tipologie de conducător auto (sprijin în selecția de materiale, culori și tehnologii exclusiviste), facilitează achiziția, dar și experiența post-achiziție. Acest lucru este posibil prin oferirea accesului permanent la serviciul de asistență pentru clienții Ford Vignale One Call.

Modele Vignale vor fi găsite in cele 200 de FordStore din Europa, în România fiind doua dintre acestea, precum si la dealerii desemnati ca Vignale Retailer. Fiecare FordStore sau Vignale Retailer are un Lounge Vignale, o zona dedicată și exclusivă pentru clienții Vignale. Clienții Vignale pot apela consultanții Vignale One Call 24 de ore pe zi, pentru asistență suplimentară. Interacțiunile cu clienții reprezintă o prioritate, fie ca este vorba de răspunsul la o întrebare tehnică, stabilirea unei vizite într-o locație FordStore/Vignale Retailer, soluționarea unei probleme a unui client sau programarea unei operațiuni service.

Ford Vignale, la Regatta IT


Totul despre Gama Ford Vignale

Interiorul Ford Vignale va deveni ușor locul tău favorit. Tapiţeria din piele Premium, inserţiile metalice subtile, tabloul de bord cu finisaj din piele Premium și iluminatul ambient, creează un sentiment calm de control. Tehnologiile avansate precum SYNC 3 și asistenţa pre-coliziune sunt la îndemâna pentru a face ca fiecare călătorie să fie mai sigură și mai plăcută.

Încă te mai poți înscrie în a testa una dintre modelele gamei Ford Vignale  aici.

Povestea Ford Vignale – Istoria ce stă la baza gamei de lux Ford Vignale

Poate numele Vignale este nou pentru conducătorii auto de astăzi, dar în perioada anilor ’48, Alfredo Vignale era asociat unuia dintre cele mai cunoscute modele de mașini din Italia, câștigând numeroase premii și recunoaștere pentru design auto inovator.

Alfredo Vignale
 
Regatta IT - Ediția 2016