De cele mai multe ori, gusturile sunt asociate experiențelor, trăirilor celor mai frumoase, la care simți nevoia să te reîntorci, care stârnesc pasiuni și emoții.

Iar pentru anul acesta, experiența mării, a navigației și a sentimentului de libertate, va fi asociată celor 1000 de nuanțe ale vieții noastre. Pentru că vrem să ne redescoperim, să fim liberi, plini de viață și de idei, să născocim, să aflăm și să ne reîntoarcem cu mai multă poftă de viață la birouri. Și pentru ca toate acestea să fie posibile, Domeniile Sâmburești adaugă extra savoare competiției de sailing pe care o organizăm anul acesta. Ne vor acompania petrecerea din seara de 16 septembrie, ne vor provoca să fim, prin versatilitatea și intensitatea aromelor. O alegere perfectă, spunem noi, pentru un prilej inedit dedicat socializării, cunoașterii și schimbului de experiență, de care se vor bucura aproape 150 de participanți.

Domeniile Sâmburești, la Regatta IT


Într-un cadru perfect, marina Limanu, ales special pentru a ne bucura de liniște și de o atmosferă mai degrabă asemănătoare wallpaper-urilor de la birou, vă promitem răsfăț total al simțurilor, cerul și pământul unite de catarge, arome nobile de vinuri, acorduri muzicale și bucuria de a fi împreună!

Un material scris la malul mării, în compania Domeniile Sâmburești & Aqua Carpatica.

Regatta IT - Ediția 2016